Fesyen Baju Mengandung

Advertisement
Jangan mengubah gaya anda hanya kerana anda sedang hamil. Belum pernah terjadi sebelumnya telah ada lebih fashion pilihan untuk wanita hamil, jadi bersenang-senang gaya menterjemah tanda tangan anda ke dalam perut-ramah tampak.

Vanessa Knox-Brien dan Baukjen de Swaan Arons Isabella sendiri Oliver, yang berpusat di London bersalin online butik pereka. Pada laman web mereka, mereka mendorong perempuan untuk memeluk dan menekankan mengghairahkan mereka, hamil tubuh dengan memilih gaya yang merayakan belahan dada, bahawa cahaya cemerlang kehamilan dan (tentu saja) perut bulat yang indah.

Mengapa Buy Maternity Clothing? Fesyen Baju Mengandung, fesyen wanita hamil, fesyen ibu mengandung, fesyen baju ibu hamil

Sesetengah wanita mungkin berpikir mereka bisa melalui kehamilan dalam gaya dengan meramas ke dalam pakaian biasa atau hanya naik beberapa ukuran non-bersalin mode.Walaupun strategi ini dapat bekerja pada awal bulan ketika anda hanya lembut perut bengkak, pada saat perut anda bunga (sekitar trimester kedua), roomier pakaian biasa dan ukuran lebih besar sahaja tidak cukup.

"Kau kelihatan lebih kecil di baju hamil daripada kamu boneka seperti sosej ke dalam pakaian biasa," kata Claudia Roberts (pemilik Shoppe Generasi Melahirkan di Los Angeles) dalam sebuah rencana untuk SheKnows.com.

Ketika to Buy Maternity Clothes. Fesyen Baju Mengandung, fesyen wanita hamil, fesyen ibu mengandung, fesyen baju ibu hamil

Untuk mendapatkan terpanjang memakai baju hamil anda, membelinya awal. Meskipun Roberts menunjukkan bahawa anda mungkin harus membeli pakaian paling sedikit dua kali selama kehamilan: satu kali pada akhir trimester pertama, dan sekali lagi pada trimester ketiga, ketika perut anda tumbuh lebih besar daripada yang pernah anda pikir mungkin.

Maternity Sizing Fesyen Baju Mengandung, fesyen wanita hamil, fesyen ibu mengandung, fesyen baju ibu hamil

Anda harus membeli pra-kehamilan anda saiz saat membeli baju hamil, mengatakan Teresa Gallagher dan Maria Mueller, Cris Anna Bersalin. Kerana perkadaran asas anda tetap sama, baik ukuran anda dibuat pakaian hamil akan mempunyai ruangan tambahan di paha, pinggul, lengan atas, dan dada, dan akan membolehkan lebih panjang tentang hemlines, sebagai atasan dan gaun akan naik sebagai perut anda mengembang. Pantat harus mempunyai pinggang berkaret murah hati panel atau panel-bebas bawah-the-perut lingkar pinggang untuk mengakomodasi pertumbuhan perut anda.

Styles yang menyanjungi sebuah Badan Pregnant? Fesyen Baju Mengandung, fesyen wanita hamil, fesyen ibu mengandung, fesyen baju ibu hamil

Para wanita di belakang Oliver Isabella menyarankan pelaburan dalam beberapa item penting bersalin dan menggabungkan mereka dengan yang ada, bersalin-potongan ramah di pra-kehamilan anda almari pakaian, seperti syal dan Kardigan kegemaran.

Memamerkan tubuh sensual baru anda dengan membeli cecair kain (seperti kaos dan sutera Lycra), siluet sederhana, dan memeluk kurva-luka.

Staples dalam almari pakaian bersalin anda harus menyertakan warna solid yang akan mencampur dan mencocokkan dengan mudah sehingga orang tidak akan melihat bahawa pakaian indah anda hanya terdiri daripada beberapa item.

Fashion Maternity must-have. Fesyen Baju Mengandung, fesyen wanita hamil, fesyen ibu mengandung, fesyen baju ibu hamil

BellaBand: Salah satu pembelian penting bagi setiap wanita hamil adalah BellaBand, daripada Ingrid & Isabel. Band berkaret ini akan membantu anda mengenakan celana atau rok biasa lagi (dengan menyembunyikan ritsleting terbuka), memegang terlalu longgar celana hamil di awal kehamilan, dan membantu anda masuk ke dalam seluar muzik lebih cepat, selepas melahirkan.

Maternity Denim: A great pas celana jins di luka yang anda sukai mungkin akan pakaian yang paling penting pembelian yang anda lakukan selama kehamilan. Designer denim bersalin sangat popular, yang menawarkan pelbagai tanpa henti pinggul gaya dan mencuci.

Memakai maksimum, membeli gaun yang lebih gelap mencuci untuk bekerja atau bermain, siang atau malam hari. Diharapkan Maternity menawarkan pelbagai yang sangat baik desainer denim untuk yummy mummy to-be.

A Not-So-Little Black Dress: gaun hitam kecil adalah kehamilan pokok. Mencari membungkus gaun, kerajaan pinggang atau sesuatu dengan ruching hitam yang boleh berpakaian atas atau bawah, bergantung kasut dan aksesori anda.

Musiman Tops: hitam atau abu-abu gelap berleher tinggi untuk musim gugur dan musim sejuk yang keren, melangsingkan pokok anda tidak mahu melakukan tanpa. Dalam cuaca yang lebih hangat, high beberapa T-shirt dan twin-set boleh membuat anda nyaman dan sangat memperluaskan almari pakaian anda.

Fesyen Baju Mengandung, fesyen wanita hamil, fesyen ibu mengandung, fesyen baju ibu hamil