Fesyen Baju Sekolah

Advertisement
Memiliki seragam sekolah boleh meletakkan batasan serius mencari panas. Sekarang anda bisa melihat terpanas daripada mereka semua, tanpa melanggar peraturan seragam sekolah. Ini untuk anak perempuan.

fesyen uniform sekolah, baju sekolah baru, fesyen baju seragam sekolah, fesyen baju sekolah

Memakai make-up alami: ringan disikat bronzer di pipi, dahi, hidung dan dagu untuk menghadapi musim panas alami, terawat alis (tweeze), jelas lip gloss (cahaya pink adalah yang terbaik) dan mempunyai kulit yang jelas, yang bererti tidak ada jerawat. Mungkin ada beberapa produk yang merupakan kisaran terbaik untuk remaja kulit bermasalah.
Kuku anda tetap tampak bagus. Jika anda mempunyai peraturan ketat tentang hal ini, mendapatkan manikur Perancis. Tampak alami tapi cantik! Jika bahkan Perancis keluar dari soalan, cat kuku jelas adalah alternatif licik. Menggigit kuku adalah dosa, dan anda harus berhenti jika anda lakukan! Wangi. B.O. adalah turnoff besar, seperti yang bau mulut. Selalu membawa beberapa karat dan deodoran, dan mandi sehari-hari.

fesyen uniform sekolah, baju sekolah baru, fesyen baju seragam sekolah, fesyen baju sekolah

Memakai banyak perhiasan.
Cute mengenakan kalung atau cincin yang eye-catching.
Menjaganya agar tetap menyenangkan dan funky dan mengenakan kerana banyak item perhiasan yang salamku seragam anda! Jika anda tidak dibenarkan perhiasan atau harus menyimpannya ke minimum, misalnya. Anda hanya boleh memakai kancing / tidur dan sebuah jam, tapi tidak ada yang lain, pastikan bahawa apa yang anda lakukan pakai membuat kenyataan. Perlu diketahui bahawa perhiasan berlebihan mungkin akan disita, jadi jangan berlebihan.

fesyen uniform sekolah, baju sekolah baru, fesyen baju seragam sekolah, fesyen baju sekolah

Cantik mengenakan arloji.
Memakai kasut sekolah panas, seperti anak kucing tumit atau balet flat. Perlu diketahui bahawa banyak sekolah mempunyai peraturan ketat tentang alas kaki (contohnya mereka harus hitam, kulit, tertutup-dalam, renda-up, dll). Mary-Janes biasanya merupakan alternatif yang aman gagal-ke-cute aneh terlihat. Salah satu hal yang paling boleh anda lakukan adalah memakai pita ke sekolah. Bungkus bulat disanggul atau mengikatnya dalam busur di atas kuda-ekor. Either way, ini terlihat menarik. Berserabut pita paling berpadanan dengan warna cerah dan tebal pita yang besar dalam setiap warna. Jika anda ingin menjadi super-sejuk, anda boleh memakai pita Chanel. Ini datang dalam warna hitam dan putih, tetapi anda harus membeli produk Chanel kerana mereka adalah sebahagian daripada bungkusan. Cuba tukar anda dengan lukisan cat kuku dan mewarnai di nombor dengan stabilo. It's a cute serius pandangan dan jika anda meramaikan bahagian dalam loker dengan foto dan manik-manik, anda akan membuat iri semua teman-teman anda. Dapatkan polo atau blus yang tidak boxy tapi menunjukkan jenis dari sosok anda. Perhatikan peraturan tentang pakaian ketat. Kenakan kaus kaki Warna kegemaran anda (sila NO kaus kaki), jika anda perlu, memakai lutut tertinggi. Jika anda mampu, membuat mereka dengan pola menyenangkan atau pepejal Warna.

fesyen uniform sekolah, baju sekolah baru, fesyen baju seragam sekolah, fesyen baju sekolah

Update gaya anda setiap minggu.
Memiliki tema setiap hari dalam seminggu, seperti pada hari Isnin, anda memakai warna biru, jadi memakai gelang biru. Koordinat pakaian anda. Tetap segar seperti dalam mengenakan atau jordans nike dunks. Cocok memakai tali pinggang / tas / anting-anting.

Jadilah dirimu sendiri!

fesyen uniform sekolah, baju sekolah baru, fesyen baju seragam sekolah, fesyen baju sekolah

Hati-hati. Beberapa seragam sekolah menegah perhiasan dan kasut pilihan. Dalam hal ini, mengekspresikan gaya anda melalui kelengkapan sekolah cute atau tukar dekorasi.
Sedarilah bahawa jika anda cat di atas segitiga di bahagian atas loker anda, anda mungkin tidak dapat melihat nombor yang anda memilih!
Pastikan warna yang anda pilih tidak berbenturan dengan seragam anda, dan terlihat bagus bersama-sama.

Di beberapa sekolah, anda menukar loker anda secara berkala (dan anda akan pada akhir tahun sahaja), jadi pastikan apa pun yang anda dye tidak kekal atau melawan peraturan sekolah.
Mencetak kod pakaian sekolah dasar-ada TONS dari celah.